Зелёнка – arma obișnuită a extremiștilor

Update: La momentul actual PACEfascistul Cavcaliuc este fugar și nu revine în țară, pentru că, are deschis un dosar penal pe cazul „Zelionka”.

Зелёнка, urina și fecale, acestea sunt arme obișnuite în lupta împotriva opoziției liberale din Rusia. Alexey Navalny a anunțat pe 2 mai 2017 că ochiul său, ars cu verde briliant și, probabil, o substanță amestecată în el, și-a pierdut vederea cu 80%.

Videoclipul atacului asupra lui Alexei Navalny arată chipul unei persoane care stă lângă telefon și îl recunoaște ca activist al mișcării SERB: mișcarea rusă de eliberare SERB „(abrevierea înseamnă blocul radical sud-est). Mișcarea a sprijinit crearea de republici autoproclamate în regiunile Donetsk și Luhansk și anexarea Crimeii de către Rusia, iar membrii săi au scris sloganuri pro-ruse pe ziduri.

Sângerei, 2021. Tudor Tutunaru, anunța că a fost atacat cu verde de briliant de către PACE, (partid înregistrat în RM, Construim Europa Acasă).

Tudor Tutunaru

Condamn atacul cu haita asupra colegului nostru, vicepreședintele raionului Sîngerei, președintele Comisiei excepționale în Sănătate Publică din Raion, responsabil pe domeniul sănătate și asistență socială, Tudor Tutunaru.

Cei care pretind că umblă cu „pacea”, mai exact cu piatra în sân și dau cu cuțitul în spate și au permis „justiție a la Cavcaliuc” chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu.

La moment Tudor este în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că soluția Verde de briliant a fost vărsată în fața, pe cap și în ochi.

Update: culmea este faptul că pentru a-l umili pe Tudor, cavcaliucii au chemat poliția pentru a-i testa alcoolemia, pretinzând că este băut. O calomnie, care este demnă doar de poeți in epoleți, pentru că rezultatul alco-testului era ZERO.

În această dimineață, 07 aprilie 2021, am scris un demers către MAI, IGP și Procuratura generală pentru a-i trage la răspundere penale pe făptași și organizatori, astfel încât să fie prevenite orice acțiuni de acest gen și, pe viitor, atât funcționarii cu demnitate publică, cât și orice cetățean, să aibă încrederea că sunt protejați de stat și de lege.

Aici găsiți demersul:

Despre trecutul politic al unuia din făptași:

Aici găsiți nota informativă privind vaccinarea anti-COVID-19 a medicilor din raionul Sângerei:

Scrisoarea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale către președintele raionului Sângerei, cu privire la rugămintea de a identifica și desemna unul/ doi specialiști din cadrul instituțiilor din subordine care se bucură de o încredere deosebită din partea locuitorilor din raion:

Vedeți aici live-ul lui Tudor Tutunaru, unde el explică cum a avut loc prima etapă de vaccinare în Sângerei:

Dacă primele 400 de vaccinuri Astra Zeneca au fost administrate timp de 3 săptămâni, pentru că exista o reticență în rândurile persoanelor care trebuiau imunizate conform planului, după îndemnul lui Tudor, prin propriul exemplu, următoarea etapă a imunizării a fost operativă. Următoarele 300 de doze au fost aplicate în decurs de 1 săptămână.

Locuitorii s-au înscris și așteptă vaccinurile.

Reacția la învinuirile aduse de paceFascISTUL Cavcaliuc

Ascult faimosul exemplu de așa-numitele alunecări freudiene în discursul ciocănitor a lui Cavcaliuc și constat faptul că astăzi, la propria sa conferință, a devenit victima propriilor alunecări de limbă.

Întâi a menționat Alina, apoi Galina, apoi Irina și la urmă Arina; aceste ferestre, care au apărut în subconștientul paceFascISTului Cavcaliuc, spun ceea ce nu intenționa să spună, dar vedeți că secretele reprimate în subconștientul sculei lui Plahotniuc azi au fost descoperite.

Tot ce a ascuns subconștientul său, în perioada 2014-2019, ani de slujbă în favoarea grupărilor criminale din R. Moldova, a ieșit astăzi la suprafață. Și aici nu este vorba doar despre modul de viață amoral. Ci și despre:

– Dosare la comandă; – Relații din tinerețe și de familie cu procurorii; – Deținuți politici; – Trafic de influență – Exces de putere; – Percheziții; – Telefoane ascultate; – Gaze lacrimogene; – Abuz de putere; – Etc.

Astăzi, la fel ca și pe vremuri, a ieșit cu probe desenate pe genunchi, care de fapt l-au prezentat așa cum este el.

Și pentru a-i corecta mâzgâliturile profesionale, declar următoarele:

  1. Nu cunosc cine-i procurorul din Sîngerei, nu am relații cu el, nici de familie, nici din tinerețe;
  2. Liceul meu din Bălți, pe care l-am absolvit este Mihai Eminescu și Alecu Russo este Universitatea de Stat din Bălți, la care am finalizat studiile de master în 2018 (Facultatea de Economie);
  3. Președintele OT Bălți a Platformei DA este colegul meu, Valeriu Tăbîrță;
  4. Demersul meu oficial către Procurorul General, pe care l-am făcut ieri dimineață și care este plasat pe site-ul meu arinaspataru.md , este unicul instrument prin care am comunicat cu instituția Procuraturii în vederea elucidării tuturor faptelor care au dus la traumele colegului meu, Tudor Tutunaru;
  5. Renumita postare, scrisă la 15:16, a fost bazată pe informația publică și faptul că i-am menționat pe Balan și Straciuc demonstrează că îi cunosc din mai multe plângeri pe care le-am primit de la locutorii orașelor Bălți și Sîngerei pe acțiunile lor, cel puțin imorale;
  6. Videoul, cu care așa de mult triumfa Cavcaliuc și paceFASCIȘTII lui pe data de 6 aprilie seara, demonstrează cu lux de amănunte că cei care l-au atacat pe colegul meu, Tudor Tutunaru, i-au provocat INTENȚIONAT vătămare corporală și era evident că procurorii trebuie să vină după ei ca să clarifice toate circumstanțele.

Doar un lucru m-a supărat în parapraxisul lui Cavcaliuc: nu mi-a dedicat o poezie.

Poate, în cazul dat, era mai reușită.

Citește și aceste articole

Bună ziua dragi prieteni și bine v-am găsit la nouă ediție a emisiunii Arina Spătaru Live. Ca de obicei răspundem la întrebările voastre și abordăm problemele cele mai relevante pentru cetățenii Republicii Moldova.
Sunt Arina Spătaru, candidatul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) la Primăria Chișinău. Cu deviza „Stăpâni la noi acasă” vreau să aduc transformări semnificative în viața noastră.
Buna seara, prieteni! Vă Mulțumesc ca urmăriți Arina Spătaru live. Puneți like, dați zbate, comentați, pentru ca astăzi voi Răspunde la cele mai frecvente întrebări puse in live-urile mele recente.

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu