Angajamentul-program al candidatului la funcția de primar general al mun. Chișinău, ARINA SPĂTARU

Dragi prieteni din Chișinău și suburbii,

Sunt Arina Spătaru, candidatul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) la Primăria Chișinău. Cu deviza „Stăpâni la noi acasă” vreau să aduc transformări semnificative în viața noastră.

Transparență și Integritate: Mă angajez să aduc transparență și integritate în administrația publică. Luptăm împotriva corupției care începe încă din campania electorală prin finanțări ilegale care urmează să fie răsplătite prin decizii în folosul finanțatorilor și în detrimentul cetățenilor!

Educație de Calitate: Prioritatea mea este un sistem educațional de calitate. Modernizăm școlile și susținem formarea profesorilor.

Dezvoltare Infrastructură: Vom investi în infrastructura din centrul capitalei până pe cea mai periferică uliță din suburbii, modernizând drumurile, transportul public și serviciile de utilitate publică.

Dezvoltare Economică Durabilă: Vom sprijini afacerile locale, atrăgând investiții și creând locuri de muncă, promovând protecția mediului, gestionarea responsabilă a deșeurilor și energiile regenerabile.

Eficiență în Administrație Sănătate și Cultură: Vom îmbunătăți serviciile publice și promova integritatea în administrație, servicii medicale și direcțiile destinate protejării culturii și artei.

Vă invit să construim împreună viitorul Chișinăului!

Citește și aceste articole

Bună ziua dragi prieteni și bine v-am găsit la nouă ediție a emisiunii Arina Spătaru Live. Ca de obicei răspundem la întrebările voastre și abordăm problemele cele mai relevante pentru cetățenii Republicii Moldova.
Buna seara, prieteni! Vă Mulțumesc ca urmăriți Arina Spătaru live. Puneți like, dați zbate, comentați, pentru ca astăzi voi Răspunde la cele mai frecvente întrebări puse in live-urile mele recente.
ALDE s-a înregistrat oficial în cursa pentru primăria capitalei. Candidatul ALDE la primăria municipiului Chișinău, voi fi eu, Arina Spătaru. Nu putem permite încă un mandat pentru Ion Ceban. Rămâneți aproape și vă explic de ce! Ion Ceban se vede deja cu sacii în căruță!

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu