Candidez la funcția de Primar al mun. Chișinău!

Dragi prieteni, am un anunț important de făcut!

ALDE s-a înregistrat oficial în cursa pentru primăria capitalei. Candidatul ALDE la primăria municipiului Chișinău, voi fi eu, Arina Spătaru. Nu putem permite încă un mandat pentru Ion Ceban. Rămâneți aproape și vă explic de ce! Ion Ceban se vede deja cu sacii în căruță!

DA!  Când te uiti la mizeria pe care o face partidul PAS în toată țara, până și Ceban pare competent.

DA! Când te uiți la cât de prost au muncit ultimii primari, până și Ceban pare primar acceptabil!

Dragi prieteni, dar noi chiar așa de rău am ajuns? Am ajuns să votăm primarul capitalei Republicii Moldova, după maxima MACAR CEVA să FACĂ!

Chiar așa de jos am ajuns? Chiar așa de deznădăjduiți sunteți în Chișinău? Ceban NU este nici măcar un primar acceptabil. Ceban este un pericol care crește pe zi ce trece! La fel cum în raioane curatorii de la PAS ameninta primarii să treacă în echipa PAS, L-a fel cum în raione echipele lui Șor cumpără primarii să treacă la ei. Fix la fel, în capitala țării, curatorii lui Ceban intimidează angajații din primărie să devină membri în partidul lui Ceban.

Ceban a luat raider primăria Chișinăului, i-a încolonat pe toți angajații primăriei pe lista de partid și încearcă să ne convingă că așa arată un partid pro european. Minciună domnule Ion Ceban!

Pomul se cunoaște după roadă și omul după fapte!

Ceban țipă ca din gură de șarpe că se teme de abuzurile PAS, dar el face în primărie aceeași mizerie. Cum să îl credem că este un gospodar de bună credință pentru oraș, dacă șefii de direcții, șefii de intreărinderi muncipipale  sunt mebri în partidul unde el este președinte?

Țineți minte că în 2021, Ion Ceban ne-a promis la toți că va fi primar apolitic, al TUTUROR?

Încă o minciună, domnule Ion Ceban!

Cum să îl credem că administrează orașul în interesul cetățenilor când el foloseste bugetul municipal să atragă oameni în partidul lui de buzunar? Cu banii nostri, el își plătește ca angajați ai primăriei, pe toți șefii din partid. Asta tot finanțare ilegală se numește! Și abuz în serviciu! Așa se face în europa, Ioane?

Dar dincolo de măgării de politician mărunt, Ivan Ceban (că așa se numea, singur, pe Facebook în tinerețe) reprezintă un pericol mult mai mare decât pare! Ceban a îmbrăcat haina pro europeană si sabotează Republica Moldova chiar în inima țării, chiar în capitală. În echipa lui colcăie putiniștii și susținătorii războiului dar ei repetă slogane proeuropene! Încă o minciună Ioane!

Dar nu vorba doar de ipocrizie. Aici pericolul este mai mare.

Chisinaul nu este doar capitala politică, dar si motorul economic al țării. Exact aici Ceban a lovit în ultimii ani- În economia Chișinăului! A blocat toate proiectele de investiții, practic a sabotat economia națională, în plin război hibrid! A consumat tot bugetul municipiului și a mai și împrumut pe seama Chișinăului, a locuitorilor din Chișinău. A vândut masiv din patrimoniul Primăriei! Terenuri, clădiri. Ce-ai făcut cu toți banii, Ioane? Trotuare și scuare ? De ce? Vom răspunde și la asta în curând!

A anulat parcările legale – așa proaste cum erau – dar altele nu a făcut! Și pe urmă – surpirză! Din urmă umblă angajații unei companii private care le confiscă automobilele oamenilor care din disperare parchează unde apucă, în orașul ăsta aruncat în haos! Asta e orașul tău european, Ioane?

Credeți că o face din prostie? NU.

Sabotează cu bună știință motorul economic al țării! Să țină investitorii departe, să scadă veniturile la buget! Dacă bagi Chișinăul în faliment, țara intră în faliment! Și Federația Rusă câștigă!

Ion Ceban pregateste o bombă cu ceas pentru Moldova, care va exploda în preajma alegerilor prezidențiale! Sabotarea economică a Chișinăului, blocarea investițiilor, pregătirea falimentului la serviciile de livrarea a apei și căldurii, toate se pregătesc pentru alegerile prezidențiale și a celor parlamentare.

Iată de ce, ALDE intră în campania electorală pe municipiul Chișinău! Pentyru că aici se înclină balanța – spre europa sau spre Rusia lui Putin! Nu ne lăsăm pe seama adormiților din Partidul PAS. Ei deja se văd învinși și nu decît să plece acasă cu tot cu lilian carp! ALDE vine să vă arate cine este Ion Ceban si vom dezamorsa această bombă cu ceas!

Ion Ceban se vede DEJA câștigător pe 5 Noiembrie!  Se vede deja cu sacii în căruță!

Ioane!… dă sacii jos din căruță și nu zi hop! Ne vedem în dezbaterile electorale!

Suntem și vom fi stăpâni la noi acasă!

Citește și aceste articole

Săptămâna trecută, ALDE a felicitat cetățenii Republicii Moldova pentru începerea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană. Această oportunitate istorică merită recunoscută la adevărata ei valoare și trebuie să fie startul unei transformări autentice, ireversibile a țării noastre.
Bună ziua dragi prieteni și bine v-am găsit la nouă ediție a emisiunii Arina Spătaru Live. Ca de obicei răspundem la întrebările voastre și abordăm problemele cele mai relevante pentru cetățenii Republicii Moldova.
Sunt Arina Spătaru, candidatul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) la Primăria Chișinău. Cu deviza „Stăpâni la noi acasă” vreau să aduc transformări semnificative în viața noastră.

Alătură-te
Echipei Noastre

Completează acest formular și
aderă la partid sau fii voluntar!

Date de contact
Domiciliu